Stage lopen bij de Huiskamer

Op zoek naar een leuke en uitdagende horeca stage? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Aan de Haven kan je bij Biercafe de Huiskamer en De Keuken Breda stage lopen in verschillende richtingen. 

Bij ons kom je terecht in een professioneel, ambitieus en jong horecateam, werk je samen met leeftijdsgenoten en wordt je begeleid door onze ervaren bedrijfsleiding, en krijg je een volledige stagevergoeding op basis van het Horeca CAO! (en deel van ons team worden betekend ook onze borrels en uitjes meemaken!)

Gastvrouw / Gastheer BBL

Alle ins en outs leren van ons speciaalbier cafe? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben het hele jaar rond ruimte voor stagaires binnen de opleiding Gastheer/Gastvrouw BBL. Gedurende je stage bij de Huiskamer krijg je de kans om kennis te maken met alle functies die wij bieden op de vloer en achter de schermen. Je krijgt de kans om alles te leren over speciaalbier zoals het smaakprofiel of brouwprocess. Je doet mee met functie trainingen en leert alle details van de bediening en de bar. Je draait bij ons mee op de vloer en krijgt daarbij de persoonlijke begeleiding van onze profesionele leermeester Alicia. Samen kunnen jullie jou gehele stage vormgeven. 

Klinkt dit als echt dé stageplek voor jou? Aarzel dan niet en app ons direct!

Events

Bij de Huiskamer pakken we iedere reden voor een feestje groots aan. Ieder jaar organiseren we een hoop grootschalige (en een aantal kleinere dag-) evenementen. Als events stagaire krijg je de kans om in de praktijk te leren hoe evenementen in de horeca van begin tot eind worden vormgegeven. Kijk mee achter de schermen bij vergunning aanvragen, producties, artiesten management of concept ontwikkelingen van de grootste evenementen van de Haven in Breda! 

Ben jij een enthousiaste, professionele, gemotiveerde student in de afrondende fase van een hbo-opleiding (bijv. eventmanagement, vrijetijdskunde)? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Keuken

Een stage bij De Keuken. Wil jij leren wat het nou inhoud om de keuken van een van de grootste terrassen van Breda te draaien? Dan is een stage bij De Keuken perfect voor jou. Je komt terecht in een jong team van een snel ontwikkelend bedrijf, en gaat aan de slag met onder andere de mice en place en het voorbereiden en het opmaken van uiteenlopende gerechten.

Tijdens je stage ga je zelf aan de slag met een planning en indeling van je stage, je weet dan ook zelf precies waar je aan toe bent. Samen met de persoonlijke begeleiding van een profesionele leermeester ga je aan de slag bij ons. Je leert alle ins en outs van hoe de keuken hier gerunt wordt. Daarnaast focussen we samen ook op jouw ontwikkeling en leerdoelen. Zijn er bijvoorbeeld technieken of handelingen die je wilt leren die niet voor onze menukaart gebruikt worden? Dan maken we daar samen tijd voor. Leren vissen fileren of Jus de Veau maken, niets is ons te gek!

Zie jij jezelf al werken bij ons in de keuken? We hebben het gehele jaar door plek voor stagaires bij ons in de Keuken, van niveau 2 tot niveau 4. Neem direct contact op met Jordi en kom eens kennismaken!