Join the Team!

Wil jij heerlijk in het zonnetje op het terras werken of biertjes tappen bij ons achter de bar? Dat kan! We zijn bij de Huiskamer altijd nog opzoek naar enthousiaste nieuwe huisgenoten (collega’s). Je kan bij ons al vanaf 15 jaar aan de slag! We zijn altijd op zoek naar toppers voor in de bediening, achter de bar, in de spoelkeuken en zelfs floormanagers.

Zin om te werken of gewoon nieuwschierig? Stuur een appje naar Alicia en kom een kennismaken!

Waarom de Huiskamer?

 • Je kan bij ons het hele jaar door aan de slag; in de zomer op het grootste en zonnigste terras van Breda en in de winter in het knusse Winterhaven.
 • Je mag je uren helemaal zelf indelen. We zijn 7 dagen per week open dus je kan iedere dag van de week werken. Je hoeft geen minimaal aantal uur of dagen te werken. Wil je vrij in je tentamen week of in de zomer lekker op vakantie, geen probleem!
 • Iedere sluitborrel is bij ons een feestje en daarnaast organiseren we jaarlijkse personeelsuitjes borrels en andere activiteiten!
 • Wij grijpen elke reden voor een feestje met beide handen aan. Ieder evenement wordt dan ook groots gevierd bij de Huiskamer. Lekker in het zonnetje achter een buitenbar met Koningsdag of met je vrienden een barretje draaien met carnaval? Het kan allemaal!
 • We proberen het zo leuk en relaxed mogelijk werken te maken bij de Huiskamer. Zomers hebben we een nachtwaker zodat jij het terras niet ‘s avonds laat op slot hoeft te zetten. We hebben veel trainingen en doorgroeimogelijkheden en ook goeie bonussen en leuke wedstrijden. Samen met je vrienden werken? Kunnen we gewoon rekening mee houden!
 • Je verdient bij ons het CAO horeca loon, dat is:
  15 jaar 16 jaar 17 jaar 18 jaar 19 jaar 20 jaar 21 jaar
  €4,27 €5,33 €6,40 €7,47 €8,53 €9,60 €11,67
 • Daarboven op krijg je ook nog een 50% personeelskorting op het eten en drinken bij ons op het terras (ook tijdens evenementen!)
 • En motiveer je een vriendje of vriendinnetje om hier te komen werken, krijg je een aandraagbonus van 100 euro!