FEESTLOCATIE | ZAALVERHUUR IN BREDA

Biercafe de Huiskamer heeft een mooie, grote en open ruimte die geschikt is voor besloten feesten, borrels, vergaderingen en bruiloftreceptie’s tot 90 personen.

Naast dat je dagelijks bij ons kan genieten van een heerlijke selectie aan speciaal bieren, wijnen en hapjes, kan je sinds kort ook je (bedrijfs-)borrel, verjaardag of huwelijk bij ons vieren. De Zolder is de ultieme plek om jouw feest te organiseren. Deze unieke locatie bevind zich op de derde verdieping van het karakteristieke pand van Haven 21A, achter Biercafé de Huiskamer.

De ruimte heeft zijn originele eigenschappen behouden, zo heeft De Zolder prachtige oude stenen muren en de originele balken aan het plafond. Samen met interieurontwerpster Maaike Graafland van KIET interieur hebben we het interieur van de ruimte in een hedendaags jasje gestoken. Het interieur is een knipoog naar het kleine café beneden en aangevuld met veel groen en sfeervolle verlichting. De ruimte beschikt over een garderobe, cadeautafel, grote bar én dj booth in de nok van de ruimte.

Op De Zolder vragen we geen zaalhuur of omzetsgarantie. Het is de perfecte zaal voor jou feest of evenement echt in hartje centrum, ideaal bereikbaar per auto of openbaar vervoer. De ruimte is knus in te delen voor feesten vanaf 40 man maar ook een groot evenement van 90 man past perfect in de geheel besloten ruimte.

Meer informatie vind je in onze brochure

Nieuwsgierig?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van onze zaalverhuur? Neem contact op voor een afspraak met Sofie via de mail: reserveringen@dehuiskamerbreda.nl, of telefonisch via: +31620587410.